1. Kwaliteit als uitgangspunt

  Wij werken nauw samen met vooraanstaande, internationale producenten op het gebied van LED verlichting en LED displays. Door 100% functioneel te testen en toepassing van gedegen kwaliteitscontroles kunnen wij verantwoord en betrouwbaar onze producten leveren.

  Met Brightfit LED verlichting en LED displays is het verantwoord u een professionele (verlichtings)oplossing met LED aan te bieden. Dit tegen een scherpe prijsstelling en oog voor design en functionaliteit. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle relevante EN, EMC en CE vereisten is de driver RoHS en WEEE compliant ontworpen en geproduceerd.

  Verbetering werkklimaat

  LED verlichting heeft een positieve invloed op het welzijn van de mens. LED verlichting geeft beter licht, geen flikkeringen en geen knipperende of brommende lampen zoals dat bij een traditionele TL wel het geval is. Ook heeft LED verlichting geen magnetische wisselvelden. Bijkomend voordeel is dat LED verlichting geen schadelijke UV straling veroorzaakt zoals verouderde TL dat wel uitstraalt. 

  Duurzaam en efficiënt

  Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige componenten zijn onze LED producten duurzaam en efficiënt in gebruik. Dit betekend dat u meteen profiteert van de voordelen die LED technologie met zich mee brengt, zoals: energiebesparing (tot 70%), vermindering onderhoudskosten en een verbeterd werkklimaat dankzij trillingvrij licht. 

  HACCP geschikt

  De LED TL producten van Brightfit zijn veelal opgebouwd uit een aluminium profiel met ingeklemde polycarbonaat kap en zijn breekveilig en goed reinigbaar en daarom geschikt voor gebruik in ruimtes waar voedingsmiddelen verwerkt worden. Onze LED producten worden ontwikkeld, geproduceerd en uitvoerig getest volgens de kwaliteitsnorm ISO9001. Daarnaast zijn de LED producten van Brightfit gecertificeerd volgens CE, RoHs, TUV en UL.

  Subsidiabel

  De Nederlandse overheid stimuleert bedrijven en instellingen om te investeren in energie efficiente bedrijfsmiddelen middels de Energie-Inversteringsaftrek (EIA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA).De EIA is een fiscale aftrekmogelijkheid voor investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen. De MIA is een combinatie van een fiscale aftrek en een versnelde afschrijving voor milieubesparende bedrijfsmiddelen.

  Door gebruik te maken van hoogwaardige LED verlichting komt u veelal in aanmerking voor de zgn. EIA subsidie.  Met deze subsidieregeling kunt u tot 58% fiscaal voordeel behalen op uw investering. Uiteraard kunnen wij u adviseren in het aanvraag traject.