1. Specialisten in LED verlichting

  Brightfit heeft zich gepositioneerd in de markt als importeur/groothandel van hoogwaardige LED verlichting. Dankzij jarenlange ervaring in o.a. de installatietechniek zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare, stabiele partner van vele (elektro)technische installateurs, overheden, scholen en universiteiten.

  Ons assortiment

  Wij bieden een breed assortiment van LED binnen- en buitenverlichting, industriële verlichting en lijnverlichting. Vanzelfsprekend hanteren wij een strenge selectie op het gebied van techniek, kwaliteit, design en duurzaamheid. Bij ons staat de hoogste kwaliteit tegen een scherpe, concurrerende prijs altijd voorop.

  Snelle levering

  Dankzij een grote voorraad van onze courante LED producten kunnen wij, indien nodig, binnen 24-uur uitleveren. Hoofdzakelijk worden onze bestellingen GLS pakketdienst verzonden. Daarnaast is afhalen op onze vestiging te Leiden uiteraard ook mogelijk.

  Onze klanten

  Onze klantenkring is breed en bestaat voornamelijk uit installateurs, verlichtingsadviseurs, (semi)overheid, scholen en universiteiten. Daarnaast hebben wij veel ervaring met verlichting op het gebied van veeteelt, koeltechniek en kantoren. Door het garanderen van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en een scherpe prijsstelling groeit ons afzetgebied in Nederland en België gestaag. Uiteraard bieden wij onze klanten alle support en advies in het succesvol realiseren van elk verlichtingsvraagstuk.

  Klant worden?

  Geïnteresseerd om klant te worden van Brightfit? Naast het leveren van onze hoogwaardige LED producten bieden wij ondersteuning op het gebied van techniek, besparingen, installatie en eventueel EIA subsidie- afhandeling. Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek of lees hier verder.

 2. Jarenlange ervaring

  Brightfit is gestart in 2011 als dochterbedrijf van Koeltechniek Verhoog B.V. uit Leiden door toenemende vraag naar een duurzaam en onderhoudsvrij alternatief voor TL verlichting. Thans hebben wij een breed (en diep) assortiment van hoogwaardige LED producten geselecteerd. Vanzelfsprekend staan kwaliteit, service en passie voor nieuwe technieken centraal in onze organisatie.

  Maak kennis met LED

  Bent u nieuwsgierig naar de hedendaagse (en toekomstige) mogelijkheden op het gebied van LED verlichting of opzoek naar een betrouwbare leverancier van LED verlichting? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag klaar om de vele mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen wij dan onze uitstekende service en scherpe prijsstelling toe te lichten.

 3. Universiteit Leiden
  Gemeente Leiden
  Hogeschool Leiden
  Zorgboodschap
  Dominos Pizza
  Subway Eat Fresh
  Eetgemak
  Gemeente Hoofddorp
  Gemeente Drechtsteden
  Total