1. Beter presteren door LED licht

  In Nederland wordt als kantoorverlichting veelal TL verlichting gebruikt. Het toepassen van TL verlichting in kantoren was lange tijd de economisch en kwalitatief de meest interessante keuze. 

  Echter, innovaties op het gebied van LED verlichting zorgen ervoor dat de verlichtingsbranche op dit moment grote veranderingen ondergaat. Maatschappelijk verantwoord ondernemen door aandacht te besteden aan energiebesparing en CO2 uitstoot reductie is met name bij de huur en verhuur van kantoorruimten een serieuze zaak.
   
  Brightfit biedt oplossingen op het gebied van het vervangen van uw traditionele TL verlichting naar LED verlichting. Onze oplossingen voldoen aan de geldende normen, zoals bijvoorbeeld de richtlijnen voor de werkplekverlichting beschreven in NEN-12464, met name de kleurweergave index (CRI waarde) en de verblindings index (UGR-waarde).
   
  Brightfit LED verlichting biedt een zeer aantrekkelijk alternatief voor traditionele TL verlichting:  

  • Energiebesparing tot 70%
  • Zeer lange levensduur
  • Onderhoudsvrij
  • Hoge en constante lichtopbrengst
  • Geen flikkerend licht
  • Duurzaam


  Met name LED panelen en LED TL met als kleurtemperatuur 4000K zijn uitermate geschikt als vervanger van de veel toegepaste traditionele TL buis in klaslokalen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en steunen op onze jarenlange ervaring op het gebied van kantoorverlichting? Graag komen wij met u in gesprek om wederzijdse mogelijkheden te bespreken. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.